Reviews


Beoordelingen van de cursus.

Shiatsu Goirle

"Een fantastische formule: Een kleine groep en een geduldige vakman, die zijn enorme kennis inzet om je te helpen je camera volledig te beheersen.
Letterlijk een eye-opener! Enig nadeel! Na "Harry's-cursus" kan ik geen "kiekjes "meer maken! Helemaal te gek en zeker niet mijn laatste cursus bij hem."

Jeanne

"Ik heb bij Harry een cursus voor digitale fotografie gevolgd met succes. Het waren leerzame en prettige avonden waarvan ik nu de vruchten pluk. Ik snap mijn toestel en dat resulteert in mooiere foto's. Aanrader!!"

Marien Smit

"Ik heb 5 lessen gehad met én over mijn SONY digitale camera. Mijn foto's zijn beter en ik ken de camera nu tenminste. Ontspannen en betrokken is het geweest en ik ben erg blij dat ik nog een keertje met hem op stap ga...met de camera!! Blijft wel staan dat je erg veel moet blijven fotograferen om het geleerde echt jezelf eigen te maken. Mijn dank is groot."

Lamers

"Erg fijn om in 5 lessen de fijne kneepjes te leren. Ik ben technisch gezien een analfabeet, maar hij heeft geduld om steeds weer opnieuw uit te leggen. Bovenal zou ik hem willen aanraden om zijn vakkennis en liefde voor techniek, kleur en artistieke inslag. In zijn werk zie ik steeds mensen, natuur en de duurzame invalshoek steeds terugkomen. Ik hoop Harry op dat gebied vaker tegen te komen."

Jan Segers

"De cursus digitale fotografie bij Harry is een aanrader voor ieder die een camera heeft aangekocht en meer wil weten wat je kunt met zo,n geavanceerd ding! Stap voor stap worden de begrippen door Harry uitgelegd. Niet alleen aandacht voor de techniek, maar ook ruimte voor de creatieve fotograaf. Ik zeg gewoon doen!!!!"

De Jong

"Bij Harry cursus digitale fotografie gevolgd. Heb veel van Harry kunnen leren. Ben nu beter op de hoogte van de mogelijkheden van mijn spiegelreflex camera en heb deze niet meer op de "automatische stand" staan. Tijdens de cursus werd alle tijd genomen voor uitleg met praktische voorbeelden. Ben nog van plan om vervolg cursus bij Harry te volgen."

Bianca

"Gezellige, leerzame cursus met persoonlijke aandacht. Alle vragen werden goed uitgelegd. Alleen aanvang van de lesavonden verliep wat chaotisch door omstandigheden. Maar heb zeker veel geleerd over m'n toestel en het maken van foto's."

Lisanne

"De fotocursus die ik bij Harry gevolgd heb, heeft mij diverse kanten van mijn digitale camera laten zien, waar ik nog niet van op de hoogte was. Erg prettig was de persoonlijke aandacht, gericht op ieders eigen camera. Bovendien, ook niet onbelangrijk, was de gezellige sfeer tijdens de vijf avonden. Al met al een aanrader."

Leo

"Tijdens onze zoektocht naar een interactieve cursus fotografie zijn we Harry op den Camp tegengekomen. Hij leert niet alleen de camera kennen maar ook de interacties tussen de verschillende functies. Gepassioneert wijst hij de weg en leert je ook om anders te kijken en te beoordelen
Kortom we zijn enthiousiast over de inhoud, documentatie en bijzondere aandacht waardoor we zeker stappen hebben kunnen maken.
Kortom een aanrader voor eenieder die fotografie als hobby heeft of verder wil in creatieve zin."